Få tillgång till de senaste indextalen

Enbart som inloggad kommer du åt de senaste indextalen och kan nyttja Entreprenadindex fullt ut. Har du inget konto kan du enkelt köpa det nedan genom att teckna en prenumeration.

Prenumeration


Den 1 juni 2024 byter vi inloggning- och betaltjänst. För att underlätta övergången erbjuder vi just nu bara en tidsatt prenumeration som gäller från köptillfället till 1 juni 2024. Du kommer fortsatt betala motsvarande kostnad som för en helårsprenumeration, men du betalar bara för kvarstående tid.

För dig som har en befintlig helårsprenumeration som löper ut kommer automatiskt bli tilldelad den nya tidsatta prenumerationen. Om du inte vill förlänga din prenumeration kontaktar du entreprenadindex@flowyinfo.se och ber dem avsluta den. Ett konto på Entreprenadindex är personligt och är ni flera inom samma företag som nyttjar tjänsten bör ni ha flera konton.

Observera att Byggföretagens medlemmar har rätt till ett rabatterat pris.

Inloggning med användarnamn och lösenord återaktiverat

Frågor om inloggning mejla entreprenadindex@flowyinfo.se.

Under våren 2022 introducerar vi Byggföretagens inloggningskonto med BankID. Information om vad det innebär för dig som prenumerant kommer i god tid innan det aktiveras.

Till inloggning